İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 24 Haziran seçimleri sonrası Meclis'te yemin ederek görevlerine başlayan milletvekillerini ziyaret etti. Şehir dışı programları nedeniyle Ankara'da bulunmayan AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz ve Çiğdem Karaaslan ile bir araya gelemeyen Başkan Tok, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile görüştü. Tok, milletvekillerine yeni dönem Meclis çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

YOLA DEVAM

Çok önemli bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Tok, 'Yeni sistemle birlikte şahlanacak yeni Türkiye var. AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile daha güçlü ve büyük Türkiye için yolumuza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren verdiğimiz sözlerimizi Ankara ile olan diyaloglarımızda istişareler yaparak, hayata geçirdik. Uyumlu çalışmanın kente faydası var. Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz' dedi.

Yeni dönemdeki Meclis çalışmaları için görüşmeler yapan Başkan Tok, ziyaretin anısına milletvekillerine çeşitli hediyeler de takdim etti.