Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Salıpazarı İlçesi'nde yürütülen beton yol çalışmaları Alan-Karadere ve Yukarıkestanepınar grup yolunda devam ediyor. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül çalışmaları yerinde incelerek, Büyükşehir Belediyesi Salıpazarı Fen İşleri Şube Müdürü Hayrettin Atalar'dan bilgi aldı.

GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ

2014 yılından bu yana ilçede beton çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Akgül, 'Büyükşehir Belediyemiz ile hizmet üretmeye, vatandaşın gönlüne giden yolları yapmaya devam ediyoruz. Bizler her türlü hizmeti üretirken, vatandaşlarımızın birinci isteğinin yol olduğunun bilinci içerisindeyiz. Bu yaz ayını iyi değerlendirmek istiyoruz. Bunun için de tüm birimlerimizle yoğun bir gayretle çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

YOL AĞIMIZ GENİŞLİYOR

Başkan Akgül, '2014 Mart yerel seçimlerinden önce Salıpazarı İlçemizde beton yol, yok denecek kadar azdı. Ama bugün geldiğimiz noktada ilçe genelinde 130 km beton yol bitmiş durumda. Her geçen gün beton yol ağımız genişliyor. Nereden nereye geldiğimiz ortadır. Bugüne kadar hep halkın içinde olduk. Köy-şehir ayrımı yapmadan ilçemizin en ücra köşelerine hizmet götürmek için çaba harcıyoruz. Yaptığımız istişare toplantılarında, halkla buluşmalarımızda en önemli isteklerinin yol olduğunu biliyoruz. Halkımız biraz daha sabırlı olursa beton yolu olmayan mahallemiz kalmayacak' şeklinde konuştu.