Ordu, Karadeniz Bölgesi'nde uçsuz bucaksız ormanları, bol oksijenli yaylalarının yanı sıra kanyon içerisindeki şelaleleriyle de turizmde adından söz ettiriyor. Yaz mevsimiyle hava sıcaklıklarından bunalan ve deniz turizmine alternatif arayan turistler tarafından bölge tercih ediliyor.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kentin doğal güzelliklerini barındıran Altınordu İlçesi'ndeki Çiseli Şelalesi de özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyor. Dinlenme ve keyifli vakit geçirmek için tercih edilen şelalede sıcaktan bunalanlar yüzüyor, bazıları da ayaklarını suya sokarak serinliyor.
Yemyeşil doğada, kuş cıvıltıları ve suyun sesiyle dinlenen ziyaretçiler, şelale çevresinde piknik yapıyor, fotoğraf kareleriyle de bu güzellikleri ölümsüzleştiriyor.

GÜZEL BİR YER

Ziyaretçilerden Resul Yalçın, serinlemek amacıyla yakınlarıyla yüzmeye geldiklerini anlatarak, "Güzel bir yer. İstanbul'dan akrabalarımızla buraya geldik. Hep beraber güzel bir gün yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

HEM FINDIK HEM TATİL

Fındık hasadına sayılı günler kaldığını anımsatan Yalçın, "Yıllık izinlerde genellikle buraya geliyoruz. Fındık sezonu geldiğinde herkes 20-25 günlüğüne buraya geliyor. Bu izin hem fındık hem de tatil için oluyor" diye konuştu.