Samsun'un Atakum İlçesi Altınkum mevkiinde 50 yıldır devam eden tapu mülk davası, vatandaşların lehine sonuçlandı. Bölge sakinleriyle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, süreç hakkında bilgilendirme yaptı. Altınkum mevkii sakinleri de Başkan İshak Taşçı'ya, süreçte kendilerine destek verdiği ve yanlarında olduğu için teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Çakırlar Korusu'nda düzenlenen kahvaltı programında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 50 yıla yakın süredir devam eden, 450 dönümlük tapu davasının vatandaşlar lehine olumlu sonuçlandığını, Yargıtay kararının beklendiğini kaydetti. Başkan ishak Taşçı, Samsun'da yarım asra yakın süredir devam eden sorunun çözümü noktasında, 4 yıldır sürekli vatandaşlarla birlikte olduklarını belirterek, 'Yıllardır çözüme ulaşamayan, ancak bizim dönemimizde, büyük gayretlerimiz sonucunda çözüm aşamasına gelen tapu sorunu, vatandaşlarımızın lehine sonuçlandı. Yargıtay sonucu da yakın zamanda açıklanacak ve inşallah bu sonuç olumlu olarak kesin çözüme ulaşacak. Binlerce vatandaşımızı yakından ilgilendiren bu konuda, ilgili vatandaşlarımızı gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programında bilgilendirdik. Yaklaşık 450 dönümlük tapu davasında, göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olacağız' şeklinde konuştu.

İSHAK TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR

Yıllardır verdikleri mücadelede mutlu sona yaklaştıklarını söyleyen Altınkum Beldesi Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Nafiz Kaya, 'Yıllardır, bu bölgede mağdur olan Samsunlu vatandaşlarımızın, bu mağduriyetlerinin giderilmesi için mücadele ediyoruz. İshak Taşçı da bu mücadelemizde yanımızda oldu, kendisine teşekkür ederiz. Nihayet mahkememiz sonuçlandı ve lehimize karar çıktı. Bu bölgedeki vatandaşlarımızın mağduriyetleri son bulacak' dedi. Toplantıya katılan Altınkum mevkii sakinleri de Başkan İshak Taşçı'ya, süreçte kendilerine destek verdiği ve yanlarında olduğu için teşekkür etti.