Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret eden Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul'da düzenlenecek olan piknik ve keşkek günü organizasyonu için davetiyesini takdim etti. Başkan İkiz'i makamında ziyaret eden Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Ümit Süme ve Yönetim Kurulu üyeleri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BİRLİKTELİĞE KATKI

Süme, dernek olarak amaçlarının gurbetteki Samsunluların birlik ve beraberliğine katkı sağlamak olduğunu belirterek, 'Bunu yaparken de Samsunumuzun tanıtımı yapmak için çaba göstermekteyiz. Bu amaçla Arnavutköy Bolluca Sinekli Mesire Alanı'nda 5 Ağustos Pazar günü piknik ve keşkek günü düzenledik. Sizleri de birçok Samsunlunun bir araya geleceği bu programda aramızda görmekten mutlu olacağız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü Süme ve yönetimine teşekkür ederek, programının müsait olması durumunda kahvaltıya katılacağını söyledi. İkiz, 'Gurbetteki hemşehrilerimiz bizler için önemli. Her fırsatta gurbetteki hemşehrilerimiz ile bir araya gelmenin gayreti içerisindeyim. Sivil toplum kuruluşlarımız yapmış oldukları bu tür organizasyonlar ile hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlamakta" dedi