Tekkeköy'deki Denizbank Şubesi'nin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hasan Togar, bölgenin en hızlı gelişen, değişen, büyüyen ve yatırım için tercih edilen ilçesi Tekkeköy'ün herkesin ilgisini toplamaya ve ekonominin kalbi olmaya devam ettiğini söyledi. Açılışa, Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadullah Kalaycı, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, Belediye Meclis üyeleri, Denizbank Bölge Müdürleri ve Tekkeköy Denizbank Şube Müdürü Cemil Katar katıldı.

BÖLGENİN MUTFAĞI

Tekkeköy'de her geçen gün yeni yatırımların hayat bulduğuna dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Tekkeköy herkesin ilgisini çeken bölgenin ekonomisinin kalbi durumunda bulunuyor. 19 Mayıs, İlkadım, Örnek Sanayi Siteleri ile Organize Sanayi ve Gıda Organize gibi üretimlerin yapıldığı ve binlerce kişinin istihdam edildiği önemli sanayilere ev sahipliği yapmaktadır. Yine Samsun Lojistik Merkez'e de ev sahipliği yapan ilçemiz, bölgenin mutfağı konumunda bulunmaktadır. Bunca değerin yanında tarihi, doğal güzellikleri ve kültürel öğeleri ile yerli yabancı tüm insanların dikkatini üzerine çekmektedir' dedi.

YATIRIMCILARIN GÖZDESİ

Tekkeköy'deki gelişimin ve ekonomik hareketliliğin yatırımcıların gözlerini ilçe üzerinde topladığını kaydeden Başkan Togar, 'ilçemizdeki büyüme ve ekonomik hareketlilik yeni işyerlerinin açılmasına ve yeni yatırımların burada hayat bulmasında öncülük yapıyor. Her geçen gün ilçemizde önemli iş yerleri açılıyor. Neredeyse her gün yeni bir iş yeri, yeni bir ekmek kapısı, yeni bir istihdam kaynağı ortaya çıkıyor. Bu gelişim ve yatırımlar ile yeni iş yerlerinin açılması bizleri oldukça mutlu ediyor' diye konuştu.

ÖNEMLİ GELİŞME

İlçe için önemli bir kazanımın daha gerçekleştiğini söyleyen Togar, 'Bugün ilçemiz için önemli bir açılışı daha yapmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşadık. Denizbank'ın Tekkeköy Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdik. İlçemiz merkezinde yıllardan sonra ilk defa bir banka şubesi açılıyor. Bu ilçemizdeki gelişimin, değişimin, büyümenin ve en önemlisi ekonomik hareketliliğin göstergelerinin başında geliyor. Bankanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim' ifadelerini kullandı.