CHP Samsun İl Kadın Kolları'nda yaşanan istifalar nedeniyle düşen yönetimin yerine kayyumla getirilen Serap Gürgör ve ekibi, İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıyla göreve başladı. Toplantıya, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak ve çok sayıda partili katıldı.

BARIŞMA ZAMANI

Samsun'un kurtuluşun simgesi bir şehir olduğunu söyleyen Gürgör, "'İnsan bir defa yola çıktı mı, su üstünde bile' yürür diyerek, çalışmalarımıza başlıyoruz. Kendimizi bulmanın en iyi yolu, kendimizi başkalarına hizmet ederken kaybetmektir. Biliyoruz ki insanoğlunun en büyük buluşu ekip halinde çalışabilmektir. Hiç kimse kendi gölgesinde serinleyemez. Bu dünya yardımsız olmaz. Bizler de el ele vererek, hep birlikte sorumluluk bilincimizle görevimizi yapacağız. Elbette yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz. Kadın nüfus oranının yüzde 50.62 olan Samsunumuzda el ele veren, birlikte sevgi, saygı ve uyum içinde çalışan ekipler oluşturmalıyız. Barışın, barışmanın tam zamanı. Uygar toplumlar düzeyine çıkabilmemiz için kadınlarımızın siyaset ve toplum yaşamında daha ağırlıklı bir duruma gelmeleri gerekiyor. 'İnsan bir defa yola çıktı mı su üstünde bile yürür' diyerek çalışmalarımıza başlıyoruz. Kendimizi bulmanın en iyi yolu kendimizi başkalarına hizmet ederken kaybetmek. Bizler de el ele vererek hep birlikte sorumluluk bilincimizle görevimizi yapacağız. Elbette yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz. Derler ki 'siyaset dosta tavsiye edilmez, düşmana da bırakılmaz.' 7 kişilik bir kayyum grubu olarak çalışmalara başlıyoruz' dedi.

İŞTE YENİ KADIN KOLLARI

HP Samsun Kadın Kolları'nın 7 kişilik kayyum ekibi şu isimlerden oluştu: Serap Gürgör, Serpil Dilek, Serpil Olgun, Asuman Engin, Şükran Erdinç, Nuriye İşçi, Sevda Şengün.

Zerrin SOMUNCU