Ayvacık Belediyesi'nin kapalı pazar yerinde asker gidecek gençler için gerçekleştirdiği programa, Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetimi, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

DOYASIYA EĞLENCE

Vatani görevlerini yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşayan asker adayları, müzikli eğlence programının yapıldığı gecede doyasıya eğlendiler. Sevinç, hüzün ve eğlencenin bir arada yaşandığı geceye Ayvacık halkı da yoğun ilgi gösterdi.

YOLLARI AÇIK OLSUN

Etkinlikte bir konuşma yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 'Bizim milletimiz haricinde, dünyada evlatlarını peygamber ocağına düğünle, eğlenceyle yollayan bir başka millet göremeyiz. Bizler öyle bir tarihsel geçmişe sahip olmuş bir milletiz ki, vatani görevini yerine getirmek için yola çıkacak kardeşlerimizi düğünlerle asker ocağına uğurluyoruz. Askere gidecek gençlerimizin gözleri arkada kalmasın. Onlar ordayken anneleri, babaları, eşleri ve kardeşleri bizim güvencemiz altında. İnşallah sağ salim dönecekler. Vatanımız onlara emanet. Onlar orada görevdeyken bizler burada güvendeyiz. Onları burada böyle bir gecede, böyle bir eğlence ve törenle uğurlamaktan onur duyuyorum, yolları açık olsun. Hayırlı teskereler diliyorum" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Belur ile Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, geceye özel olarak yaptırılan Türk Bayraklı pastayı asker adayları ile birlikte kesti.