TFF 2.Lig Beyaz Grupta 10. maçına 7'de7 yapmak için çıkan Yılport Samsunspor, Bayrampaşa karşılaşmasına kalede Ahmet Altın, Savaş Yılmaz, Oğuz Gürbulak, Ramazan Çevik, İlyas Kubilay Yavuz, Nuri Terliksiz, Erhan Şentürk, Şahin Şafakoğlu, İshak Doğan, Samet Asatekin, Erkam Reşmen ilk 11'i ile çıktı.
İlk tehlikeli atakta Samsunspor'dan geldi. Maçın 7. dakikasındaki takımımızın sert şutunu kaleci Veysel kornere çeldi. Bayrampaşa ilk dakikalarda etkili ataklar geliştirdi.
İlk 10 dakika karşılıklı ataklarla geçti. Fakat Bayrampaşa daha çok gol pozisyonlarına girdi. 15. dakikada İlyas'ın sert şutunu yine kaleci Veysel kornere çeldi. Samsunspor ilk yarı sahada tam bir hakimiyet kuramadı. Sadece İlyas ve zaman zaman Ramazan'la etkili oldu. 38. dakikada İlyas yine kaleci Veysel'le karşı karşıya geldi ancak gollük vuruşunu kaleci Veysel mükemmel kurtardı. Yine 40. dakikada Ramazan'ın mükemmel şutunu günün başarılı ismi kaleci Veysel kornere attı. İlk yarı İlyas'ın dışında etkili oynayan oyuncumuz yoktu. Biraz da Ramazan'ın performansını beğendim. İlk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 berabere bitti.
İkinci yarıya Bahattin ve Muhammet Beşir'i oyuna alarak başlayan Yılport Samsunspor maçın 61.dakikasında İlyas'ın ara pasında Muhammet Beşir yüzde yüzlük golü kaçırdı. 64. dakika da yine İlyas'ın vuruşunu yine kaleci Veysel kurtardı. 67. dakika da yine İlyas'ın vuruşunu yine kaleci Veysel kurtardı .Mutlak gol bulmak için Yılport Samsunspor 70. dakika da İrfan Başaran'ı oyuna aldı. 85. dakikada Muhammet Beşir bir defa daha takımı mutlak golden etti. İkinci yarı birinci yarıya göre rakibine daha çok baskı kuran Yılport Samsunspor son 10 dakika tek kale oynamasına rağmen günün başarılı ismi kaleci Veysel'i geçemeyerek Bayrampaşa deplasmanından beraberlikle ayrıldı ve 2 puandan oldu .Genelde iyi futbol oynadığımızı söyleyebiliriz ama golcülerimiz bu maçta susunca 7de 7'yi de yapamadık. Nazar değdi diyelim ve morali bozmayalım. Hedef yine şampiyonluk inşallah.