AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı, Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muşlu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve çok sayıda partili katıldı.

TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Toplantıda konuşan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, seçim sürecinde sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirterek, emek veren teşkilat üyelerine teşekkür etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muşlu da, seçimin ardından ülkenin yeni bir yönetim şekliyle yönetildiğini ve kendileri adına bu kazanımın elde edilmesinde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde gece-gündüz demeden çalışmaları sonucu ortaya çıktığını ifade etti ve partililere teşekkür etti.

YİNE BAŞARACAĞIZ

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2014'te seçildikten bu yana 7 seçim atlattıklarını hatırlatarak, "Seçimlerde hem bizler hem de sizler sahalarda yoğun bir şekilde çalıştınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Artık kendi seçimlerimize odaklanmış durumdayız. İnşallah, gelecek yıl mart ayında yapılacak seçimlerde yine koşturmamız gerekiyor. Bugüne kadar birçok proje hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de seçilirsek kentsel dönüşüme odaklanacağız. İnşallah sizlerle birlikte yine sahaya çıkacak ve yine başaracağız" diye konuştu.

KÖKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Parti teşkilatı üyelerine seçimlerdeki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, "İl yöneticiliğinden, il başkanlığından, Allah nasip etti, parlamentoda sizleri, halkımızı temsil etme imkanı bulduk. Buraya gelirken sizler gibi aynı meşekkatli yollardan geçtik. Sizler gibi çok emek verdik. Bu davanın 16 yıldır, bütün engellemelere rağmen, bütün dağıtılma girişimlerine rağmen yok edilme gayretlerine rağmen ayakta kalmasının sebebi, bayrak, vatan, toprak için mücadele eden sizlersiniz. Çalışmalarınız, gösterdiğiniz büyük emek için sizlere teşekkür ediyorum. Şimdi ise önümüzde 2019 yerel seçimleri var. İyi bir ön hazırlıkla bu yerel seçimlerde de istediğimiz sonucu almalıyız" şeklinde konuştu.

BAŞARIMIZ TAÇLANDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, başarılarının altında birlik olmanın yattığını belirterek, "Bugün hayal bile edilemeyenlerin gerçek olduğu günleri yaşıyoruz. Şimdi 18 Ağustos'tan sonra yerel seçimlerin stardını vermiş olacağız. Burada yine iş hepimize düşüyor. Biz AK Parti olarak yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlere taşıyabilmiş ve başarımıza başarı eklemiş bir partiyiz. Yerelde başladığımız siyasi hayatımız, genel seçimlerdeki başarılarla birlikte taçlandı. Kadın Kolları Kongremiz, arkasından büyük kongremiz, arkasından yerel seçimlerle birlikte biz Türkiye siyasetine ve dolayısıyla dünya siyasetine damga vurmaya devam edeceğiz. Sadece ülkemizin değil, dünya mazlumlarının güçlü bir AK Parti'ye ihtiyacı var. Bugün ne dediği önemsenmeyen bir Türkiye'den, masanın başında oturan ve gerektiğinde yumruğunu o masaya vuran, gerektiğinde de o masadan kalkıp giden bir Türkiye'ye dönüştük. Bu bizler için çok önemli" ifadelerini kullandı.

Barış BUDANOĞLU