Gazeteci Yazar Erdem Erol, "Zirvedekiler- Samsun'dan Başarı Hikayeleri 1" kitabını Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ile Haber Medya Grubu çalışanlarına hediye etmek üzere Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti. Necdet Uzun ile bir süre sohbet eden Erol, daha sonra medya çalışanlarıyla da görüşerek imzalı kitapları tek tek hediye etti.

İKİNCİ KİTAP YOLDA

Erol, 1 yıllık çalışmanın sonucu olarak ortaya çıkan eserde Samsunlu iş adamlarının başarılarını derlemeye çalıştıklarını belirterek, "Yola çıkış amacımız, Samsunlu gençlere başarıya giden yolda rol modeller göstermek. Kitap içerisinde 11 ismin hikayesi var. Hepsi de kendi alanlarında başarılı ve Samsunlu gençlere örnek olabilecek nitelikte insanlar. Kitap bu hafta satışa çıkmaya başlayacak. Kitabı hediye ettiğimiz insanlar da olumlu tepkiler verdi. Samsun'daki 149 liseye 2'şer kitap hediye ettim. Tüm Samsunlu gençler okul kütüphanelerinden bu kitabı bulabilir ve örnek alabilecekleri iş insanlarının hayatlarını buradan okuyabilecekler. Samsunlu gençlere seslenmek istiyorum. Kitapta yer alan 11 kişi büyük yokluklar ve zahmetler çekip, birçok engeli aşarak başarıya ulaştılar. Üstelik bunu Samsun'da yaptılar. Sizin gezdiğiniz sokaklarda onlar da gezdi. Samsun'daki diğer gençler de başarabilir. Başarı hikayeleri serisi devam edecek. İkinci kitap için isim belirlemelerimiz devam ediyor. Muhtemelen 2019 yılının ilk aylarında tamamlanmış olur. Bugün ailem Haber Medya'yı ziyaret ettim. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için teşekkür ederim" diye konuştu.

EFSANE İSİMLER

Öte yandan kitapta Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez başta olmak üzere, Yüksel Yıldırım, Ertuğrul Çepni, Aziz Atik, Mehmet Aygün, Kemal Zeybek, İmran Okumuş, Vennas Akyol Haznedar, Osman Parlak, Köksal Ersayın, Hayati Akbaş gibi Samsun'un efsane iş insanları yer aldı.

Zerrin SOMUNCU