Toplantı, TÜMSİAD Genel Sekreteri M. Osman Kapıcıoğlu, Ege Bölge Başkanı Mehmet Ceylan, Kütahya Şubesi Başkanı Ramazan Gökmen, Ege Bölgesi Şube Başkanları ile TÜMSİAD Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantı öncesi katılımcılara Kütahya'nın sanayi ve ekonomik yapısıyla ilgili bilgi veren TÜMSİAD Kütahya Şube Başkanı Ramazan Gökmen, ''Bürokratik hantallıktan sıyrılmış, hedefleri olan ve sorumluluk sahibi bir yönetim ile Türkiye'nin ihtiyacı olan ekonomik ivmeyi kazanacağına inanıyoruz'' dedi.
TÜMSİAD'ın Ege Bölgesinde faaliyet gösteren Afyonkarahisar, Denizli, Uşak, Aydın, Muğla, Manisa ve İzmir şubelerinin katılım sağladığı toplantıya, Semerkand Vakfı ve Beşir Derneği Kütahya Temsilcileri ile TÜMSİAD Eskisehir Şubesi de iştirak etti. Kahvaltı ile başlayan programda bir konuşma yapan TÜMSİAD Genel Sekreteri M. Osman Kapıcıoğlu, Dernek olarak devletimizin uyguladığı ekonomi politikaları doğrultusunda, ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaç edindiklerini ifade ederek, KOBİ'lere sahip çıkmanın Milli bir görev olduğu belirtti.
Ardından söz alan TÜMSİAD Ege Bölge Başkanı Mehmet Ceylan, yaptığı konuşmada, ''Günümüzde bilgi ve üretimin hızla gelişiyor. Ekonomi trendlerini takip ediyoruz. Küresel ölçekte Türkiye'nin layık olduğu yere ulaşması için sanayiciler ve KOBİ'lere büyük görevler düşüyor'' diye konuştu.
Kahvaltının ardından yapılan Şube Başkanları toplantısında ekonomik değerlendirmeler ve gündeme dair fikir alış verişinde bulunuldu. 2019 yılı faaliyet planlarının da gözden geçirildiği toplantı sonrası TÜMSİAD Kütahya Şubesi Başkanı Ramazan Gökmen tarafından katılımcı ve misafirlere günün anısı olarak hediyeleri verildi.(YD-EFE)