Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) bünyesindeki Genç MÜSİAD Samsun Şubesi'nin yeni yönetimi, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti. Ziyarette, yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Kaymak, derneğin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği önemli sosyal sorumluk projeleri ile Samsun ve Türkiye'nin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunan sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını söyledi.

BÜYÜKLERİ ÖRNEK ALIN

Başkan Canikli ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Kaymak, "MÜSİAD çatısı altında bulunmak , geleceğin nitelikli ve ahlaklı işadamlarını yetiştirmek adına önemli. Gençler olarak MÜSİAD ana kademede olan büyüklerinizi örnek alarak ilerlemelisiniz. Gençlere önem veriyoruz ve desteklerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

SAMSUN'A HİZMETE DEVAM

Başkan Canikli ise, derneğin Samsun'da yürüttüğü başarılı çalışmaları daha da geliştirerek kente hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Canikli, bugüne kadar derneğin gerçekleştirdiği çalışmalara büyük katkı sunan ve iş insanlarına olan desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen Vali Kaymak'a teşekkür etti.