Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in göreve gelmesiyle birlikte özellikle engelli bireylere ve ailelerine yönelik projeler öne çıkıyor. Başkan Üzülmez'in talimatı ile hayata geçen projeler sayesinde özel kişilere ve ailelerine en iyi şekilde hizmet sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i makamında ziyaret ederek engellilere yönelik projeler hakkında bilgi aldılar. Başkan Üzülmez'in talimatı ile yapılan projeler karşısında sevinen engelli aileleri için belediye ekipleri özel bir program hazırladı.
Kadınlar Kulübü, Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği bünyesinde bulunan engelli bireyleri ve ailelerini Kandıra'nın Miço Koyu'nda misafir ederken, kültür gezileri farklı bir gün yaşatacak. Hayatın içerisinde olmaları ve sosyalleşmeleri için faaliyete geçen Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi'nden faydalanmaya başlayan özel bireyler ve aileleri ayrıca Ketenciler Gençlik Kampı'nda misafir edilerek dopdolu bir gün yaşayacaklar.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez 'Özel bireyler ve ailelerine yönelik bir çok projeyi hayata geçirdik. Bu özel çocuklarımızın bakımının ne kadar zor olduğu herkesin malumudur. Bu durumda aileler büyük fedakarlık göstererek bunu yerine getiriyorlar. Kartepe Belediyesi olarak bu özel çocuklarımıza ve ailelerine yönelik hayata geçirilen projeler büyük ilgi görmektedir. Engelli çocuklarımızın sosyal hayatın içerisinde olması bizim için çok önemlidir. Bunu içinde ilçe sınırları içerisinde Atla Terapi Merkezi hizmet vermeye başladı. Engellilerimize yönelik uygulanan projelerin destek görmesi ne kadar haklı projeler olduğunun göstergesidir' ifadelerini kullandı.