Türkiye'de en iyi 4 takım arasına kalarak önemli bir başarıya imza atan Kadıköyspor U-17 takımı, gözünü şampiyonluğa dikti. Maçlar için Adana'ya giden Kırmızı-Beyazlı ekibin hedefi şampiyonluk kupasını Samsun'a getirip tarih yazmak

İLK MAÇ CUMA GÜNÜ
U-17 Türkiye Şampiyonası finallerinde boy gösterecek olan Kadıköyspor, Adana'ya şampiyonluk parolayısıyla gidiyor. Türkiye'de en iyi dört takımın yer aldığı finallerde Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, şampiyonluk kupasını Samsun'a getirmenin peşinde. İstanbul Bağlarbaşı, Antalya Muratpaşa Belediyespor ve Amedspor'un yer aldığı finaller yarın yapılacak kura çekimlerinin ardından Cuma günü oynanacak maçlarla başlayacak. Kadıköyspor, eğer cuma günü eşleşeceği rakibini devirmeyi başarırsa finalde şampiyonluk kupası için mücadele edecek.

ŞAMPİYON DÖNECEĞİZ
Rakiplerinden bir yaş küçük takımla sahaya çıkacaklarını belirten Antrenör Erdoğan Kul, "Adana'da bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Rakiplerimizin kadrosunda 1999 doğumlu sporcular var, biz ise sahaya ağırlı olarak 2000 doğumlu sporcularla çıkacağız. Ama bu bizi başarıya götüren yolda engel değil. İnşallah Cuma günü oynayacağımız maçtan galip ayrılacağız ve finalde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Sahada Kadıköyspor'un gerçek yüzünü göstereceğiz ve Samsun'a şampiyon takım olarak döneceğiz. Bizlere güvenen inanan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Salim YILDIZ