Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak inşa edilen Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri, Karapürçek, Kaynarca, Söğütlü, Ferizli ve Erenler'den gelen misafirleri ağırladı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi'nin düzenlediği programa katılan ev hanımları ilk kez geldikleri tesislerde günün keyfini çıkardı. Çözüm Masası Koordinatörü Ömer Kasımoğlu, 'Şehir içi ve şehir dışından birçok kadın vatandaşımızı kadınlara özel olarak inşa edilen Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri'yle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Karapürçek, Kaynarca, Söğütlü, Ferizli ve Erenler'den gelen yaklaşık 150 kadını tesislerimizde ağırladık. Yaz boyunca açık olan tesislerimize tüm kadın vatandaşlarımızı davet ediyorum' dedi.
Ferizli'den programa katılan Nezaket Yerli ise, 'Böyle bir tesis olduğunu yeni duyduk. Gelip yerinde görelim istedik. Birçok arkadaşımla beraber geldik. Kadınlara özel böyle bir tesisin şehrimizde olması gerçekten bizlere gurur veriyor. Burada rahat, huzurlu ve güzel bir gün geçirdik. Tüm kadınlara buradaki tesise gelip görmelerini tavsiye ederim' diye konuştu.
Kaynarca'dan gelen Hatice Sevinç ise, 'Burada çok güzel bir gün geçirdik. Kadınlara özel olan bu tesisin keyfini çıkarabildik. Bizleri buralara kadar getiren Çözüm Masası'na ve tesisi şehrimize kazandıran Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.