Samsun Haber | Samsun'un İlkadım İlçesi'nde 3 arkadaşı ile birlikte yaşayan Tacikistan uyruklu sağır ve dilsiz kadın, ikametinin banyosunda, boynunda çamaşır ipi sarılı şekilde ölü bulundu. Olayın ardından soruşturma başlatılırken, ölen kadının sevgilisinden haber alınamıyor.

HABER ALINAMADI

Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sağır ve dilsiz olan 38 yaşındaki Zarına Saıdova'dan bir süredir haber alınamıyordu. Tatil için Konya'ya giden 2 ev arkadaşı, Saıdova'yı merak ettikleri için Samsun'a döndü. Eve geldiklerinde aşırı derecede kötü koku ile karşılaşan 2 arkadaş, banyonun kapısının kilitli olduğunu gördü.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 112 Acil Servis ile birlikte banyoya girerek Saıdova'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Boynunda çamaşır ipi sarılı olduğu öne sürülen Saıdova'nın, en az 1 hafta önce hayatını kaybettiği ve bu sebeple vücudunun tanınamaz hale geldiği öğrenildi. Saıdova'nın cesedi, otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Cinayet şüphesi üzerine olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, apartman girişinde bulunan güvenlik kamerası, incelenmek üzere emniyete götürüldü. Saıdova'nın hayatını kaybettiğini öğrenen ev arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, evde birlikte yaşadıkları öğrenilen Saıdova'nın sevgilisinden haber alınamıyor.

Tayfur KARA