İstanbul'da faaliyet gösteren Esenyurt Havzalılar Derneği Başkanı Muharrem Kurtça, Onursal Başkan Ramzan Çelik ve Belediye Meclis Üyesi Seyitahmet Ünal Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kurtça, dernek tarafından düzenlenecek Ilıca Piknik Şöleni için Başkan İkiz'e davetiye verdi.

DOLU DOLU PROGRAM

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Kurtça, 'Hem piknik şölenimizi hem de Havzamızı İstanbul'da tanıtmak için çalışmalara başlandı. İnşallah büyük bir organizasyon ile İstanbul'da yaşayan hemşerilerimizin sıla-i rahim yapmalarına vesile olacağız. Etkinliğimiz kapsamında bayramın ikinci günü 22 ağustosta bayramlaşma programı ve akşamına Ilıca Mahallemizde eğlence programı tertip edilecek. 23 Ağustos Perşembe günü ise Aslançayır Yaylasında çeşitli yarışmaların yer aldığı piknik şölenini gerçekleştireceğiz.' diye konuştu.

YANINIZDAYIZ

Başkan İkiz de ilçenin tanıtımı için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirerek, 'İlçemizde her geçen yıl düzenlenen festival ve etkinlik sayısı artmakta. Önceleri hep duyardık Karadeniz'de yapılan festivalleri. Şimdi hemşeri derneklerimizin sayesinde bu tür etkinlikler ilçemizde de yapılmaya başlandı. İlçemiz için yapmış olduğunuz çalışmalara teşekkür ederim. Havza Belediyesi olarak bizlerde her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.