Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin kampanya döneminde ziyaret ettiği mahalle, kurum ve kuruluşlara yönelik teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Başkan Kul ve Kılıç, son olarak Terme İş Adamları Derneği (TİAD) Başkanı Muzaffer Karapıçak ve yönetimini ziyaret etti.

BİRLİK VURGUSU

İlçede yapılacak yatırım ve çalışmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak ilçeye katkılarından dolayı iş adamlarına teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Ali Kılıç, 'Biz tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Genel seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Cumhurbaşkanımıza ve milletvekili adaylarımıza hemşerilerimizin yüksek oranda desteğini aldık. İstişare ve koordineli şekilde yaptığımız çalışmalarımız devam edecek' şeklinde konuştu.

HİZMETE DEVAM

Büyük bir toplumsal mutabakat ile yeni sistemin hayata geçirildiğini, artık işlerliğin daha hızlı, gelişimin ise daha güçlü temeller üzerinde sağlanacağının altını çizen Kul, halkın 24 Haziran'da daha güzel yarınların mührünü vurduğunu kaydetti. Seçimlerde verilen desteklere teşekkür eden Başkan Kul, 'Seçim çalışmaları çok hareketli, seviyeli, nezaketli geçti. Ülkemiz, 2023 ve 2071 hedefleri adına önemli bir virajı daha aştık. Cumhurbaşkanımızı Türkiye'nin ilk başkanı yaptık. Seçimler Türkiye'mize, vatanımıza, milletimize, bütün tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olsun. Şimdi vatandaşlarımıza teşekkür etme zamanı. Şimdi milletimize hizmete devam etme zamanı' dedi.

TAM DESTEK

İş adamlarının ülke ekonomisine katkı sağlamalarının önemini de vurgulayan Başkan Kul, 'Kent yönetiminin en büyük yardımcısı sivil toplum örgütlerinin güçlü olması gelişimi ve kalkınmayı hızlandırmakta. Geleceğin Terme'si için yapılacak her türlü projeye destek vermekten gurur duyarız. Çünkü ilçemize karşı sorumluluklarımız var " şeklinde konuştu

TERME ORTAK SEVDAMIZ

TİAD'ın yerel yönetimler ve devlet kurumlarıyla iş birliğini önemsediğini, belirten Başkan Karapıçak ziyaretlerinden dolayı Başkan Kul ve Kılıç'a teşekkür ederek ; "Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da belediyemiz ve kurumlarımız ile uyum içinde çalışarak, belli sorunlara birlikte çözüm üretebileceğimizi, Terme için hayırlı projelere imza atabileceğimize inanıyorum. Çünkü ortak amacımız, ortak sevdamız Terme' diye konuştu.