Kırsal mahallelerde yapılan yol çalışmalarını denetleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Çakıralan Mahallesi'nde vatandaşların açtığı teşekkür pankartı ile karşılandı. Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden İkiz, daha sonra Mahalle Muhtarı Ahmet Çavdar ve vatandaşlar ile yol çalışmalarını inceledi.

İKİZ'E TEŞEKKÜR

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar ise, Havza Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, 'Mahallemize beton yol yapılıyor. İnşallah bu yıl köyümüz çamurdan ve tozdan kurtuluyor. Sayın Belediye Başkanımız ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hafta sonu, tatil demeden bizlere hizmet için aralıksız çalışmalarına devam ediyorlar. Bir kez daha Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

HIZLI HİZMET

Çavdar, Büyükşehir Yasası ile hizmetlerin mahallelere daha hızlı bir şekilde gelmeye başladığını belirterek, 'Bizler işler hemen olsun istiyoruz. Herkes için kendi işi öncelikli. Ama bizler biliyoruz Havza'da 98 mahalle var, bunlardan 81'i kırsalda. Her şey istenildiği anda olmazsa da yine de eskiye nazaran daha hızlı ve kaliteli hizmet almaktayız' diye konuştu.

EN BÜYÜK ÖDÜL

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, mahalle sakinlerine açtıkları pankarttan ötürü teşekkür ederek, 'Mahallemizde beton yol çalışmalarına başladık. Çakıralan mahallemiz ile birlikte Kocaoğlu, Kayabaşı ve Sivrikese mahallerimizde yol çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu mahallelerde çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak yaşam standartlarını yükleteceğiz. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Mahalle sakinlerimizin yüzündeki tebessüm bizim için en büyük ödül" ifadelerini kullandı.

CEVABI SİZ VERDİNİZ

Başkan İkiz, ziyaretin sonunda mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederek, 'Sizlerin Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimize vermiş olduğunuz destek sayesinde ülkemiz daha güçlü yarınlara, daha emin adımlarla yürüyor. Darbe girişimiyle ülkemizin önünü kesmek isteyenlere sizler gereken cevabı verdiniz. Sizlere partim ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.