Kavak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede göreve geldiği günden bu yana iş ve istihdamın öncelikleri olduğunu söyledi.

İŞ VE AŞ KAPISI OLDU

Kavak OSB'nin son dört yılda çok büyük bir atılım gösterdiğini söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, 'Kavak Organize Sanayi bölgesi son 4 yıl içerisinde çok ciddi büyüme hızı gösterdi. Sanayi tesislerimiz ilçemizde birçok gence aş kapısı olurken, ülke ekonomisine de büyük ölçüde katkı sağladı. Kavak ülkemizin şahlanışına üretimi ile hep destek olacaktır. Yurt dışına yapılan ihracatlar ile ilçemizin adı birçok ülkede telaffuz edilir oldu. Öte yandan belediyemiz içinde kurduğumuz birimimiz ile ilçe gençlerimizi OSB'de eleman arayan işverenler ile buluşturarak işe girmelerini sağladık. Elbetteki görevimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yeni yatırımcıların ilçemize gelmeleri konusunda elimizden gelen tüm kolaylıkları kendilerine sağlıyoruz. Büyük başarılara imza attığımız şu günlerde Organize Sanayisi ile de ilçemizin kaderini değiştirmeye kararlıyız' diye konuştu.

4 YILDA 70 PROJE

Göreve geldiği günden itibaren Kavak'a 70 proje kazandırdığını belirten Başkan Sarıcaoğlu; 'Hedefimiz, elbette çok daha güzel ve güçlü bir Kavak inşa etmek. Bunun için tüm imkanları seferber etmeye hazırız. Göreve gelirken 16 proje sözü verdik. Ama geldiğimizde gördük ki 16 proje yetersiz kalıyor. Biz de kolları sıvayıp çok daha fazlasını ilçemize kazandırmak için ekiplerimizi seferber ettik ve 70 projeyi ilçemize kazandırdık' dedi.