İŞTE FİYATLAR

Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıyla yeni sezon kombine ve maç başı bilet fiyatları açıklandı. Toplantıda Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Tesisler Sorumlusu Yönetici Salih Çakır ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın hazır bulundu. Toplantıda VİP tribün 1250 TL, kapalı alt (eski aile tribünü) 300 TL, maraton alt 200 TL, maraton üst 100 TL, kale arkası da 55 TL olarak belirtildi. Eşi ve 15 yaşından küçük çocuğuyla birlikte bilet alacak taraftarlar için ise Vip tribünü hariç tüm tribünlerin eş ve çocuklara 55 TL olarak belirlendiği ifade edildi. Maç başı bilet fiyatlarının da, VİP tribün 100 TL, kapalı alt (eski aile tribünü) 20 TL, maraton alt 15 TL, maraton üst 10 TL, kale arkası 5 TL olduğu duyuruldu. Açıklamada maç başı bilet fiyatlarının en düşük olarak belirlendiği yönetimin bu fiyatı değiştirebileceği de belirtildi.

KOMBİNE ÇAĞRISI

Samsunspor tesislerinden Sorumlu Yönetici Salih Çakır, "Kombine biletlerde kadınlara ve 15 yaşından küçük çocuklara bir pozitif ayrımcılık yaptık. Kadınlar ve çocuklar, protokol tribünü hariç stadın istediği yerinden kombinelerini 55 TL'den alacaklar. Kadın ve çocuklara yönelik bir takım yenilikler daha olacak. Niyetimiz, stadımızdaki kültürü değiştirerek, stadımızı Türkiye'de ve dünyada sayılı bir yere getirmektir. Bilet fiyatları geçen sene olduğu gibi düşürülmeyecek. Fiyatlar, ilgiye, coşkuya ve öneme göre artabilir ancak bu fiyatların daha da aşağısına inmez. Bu sene Passolig'le birlikte kağıt bilet uygulaması da olacak. Kağıt biletlerde de isim soy isim ve TC kimlik numarası olmak zorunda. Taraftarlarımızdan kağıt bilet yerine kombine veya Passolig almalarını rica ediyoruz. Çünkü önümüzdeki sene bir üst lige çıkacağız ve kağıt bilet uygulaması sonlanacak" dedi.

HER KONUDA ÖRNEK...

Toplantıda Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır ise, her konuda Türk futbolunda örnek bir kulüp olma yolunda ilerlediklerini söyledi.