Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (BAMEK) ve Bafra Halk Eğitim Merkezi ile yapılan protokol kapsamında, Bafra Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi'nde işaret dili eğitmeni Mustafa Yasir Aksoy tarafından verilen Türk İşaret Dili Kursu tamamlandı. Başarılı olan 11 kursiyer, belgelerini törenle aldı.

GURUR VERİCİ

Belge töreninde konuşan kurs eğitmeni Mustafa Yasir Aksoy, "İşaret dili kursuna katılmış olan tüm öğrencilerimi tebrik ederim. İşaret dili sayesinde yardıma ihtiyacı olan bir işitme engelliye faydalı olabileceklerini bilmek gurur verici. Bir dil bir insan felsefesiyle çıktığımız bu yolda işaret dili öğrenmeyen kalmasın diyoruz ve herkesi kurslarımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖNEMLİ KURS

İşaret dilinin önemli bir kurs olduğunu söyleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, 'Bafra Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (BAMEK) ve Bafra Halk Eğitim Merkezi ile yapılan protokol kapsamında, Bafra Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi'nde işaret dili eğitimine katılan tüm kursiyerlerimizi yürekten kutluyorum. İşaret dili engellilerimiz açısından önemli bir kurstu. Hatta bu kursumuza her kurumdan bir memurun katılması ve işaret dilini öğrenmesi gerçekten çok iyi olmuş. İşaret dili kursuna 23 kursiyer katılmış ve 11 kişi bu kursu bitirmeye hak kazanmış.
Kurs eğitmeni Mustafa Yasir Aksoy ve kursa katılan tüm kursiyerleri kutluyor başarılar diliyorum' dedi.