Meclis'in tatile girmesinin ardından seçim bölgesi Samsun'da çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Mecidiye Çarşısı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşların hal ve hatırını soran Yılmaz, işyerlerine uğrayarak çaylarını içti, sorunlarını dinledi. Yılmaz, kıskaca alınmaya çalışılan, tüm kazanımlarını geride bırakması istenen Türkiye'nin büyük bir mücadele verdiğine dikkat çekti.

ÜZERİMİZE GELİYORLAR

"Refah dolu günlerin gelmesi için herkesin el ele vermesi gerekli" diyen Yılmaz, "Bizler büyük güçlü Türkiye hedeflerini ortaya koydukça birileri var gücüyle üzerimize geliyor. Ekonomimizi sarsmaya çalışıyorlar, halkta soru işaretleri oluşturarak, iktidarı daha doğrusu ortaya konulan hedefleri, kazanımları bitirmek istiyorlar. Biz bir olduğumuz sürece bunu kesinlikle başaramayacaklar" diye konuştu.

TÜRKİYE KABUĞUNU KIRDI

Özellikle son 5 yıl içerisinde büyük saldırıların gerçekleştiğini hatırlatan Milletvekili Yılmaz, 'Bizim için önemli olan ülkemizin ve milletimizin neye ihtiyacı olduğudur. Bu çizginin dışına hiç çıkmadık, çıkmayacağız, önceliklerimiz belli. Siyasi, ekonomik özgürlüğün, güvenliğin sağlanması için halkımızın desteğiyle büyük mücadeleler verildi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadroları bu yükü üstlendi. Çünkü halkımızın büyük güveni vardı. Allah'a şükürler olsun ki, büyük mesafeler alındı, eski Türkiye kabuğunu kırdı. Şimdi tüm bu kazanımları saldırılara rağmen korumak, geleceğe taşımak zorundayız. Bu mücadelede kazanan Türkiye olacak. Milletimize olan inancımız bizi güçlü kıldı, kılmaya da devam edecek" dedi.