UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında yarın saat 22.05'te Lazio ile TT Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da, Kaptan Selçuk İnan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Mustafa Denizli'den önce söz alan Selçuk İnan, 'Galatasaray'daki 200. maçıma çıkacağım. İnşallah nice maçlara çıkarım. Galatasaray formasıyla her maç çok önemli. Her maça ayrı ayrı duygularla çıkıyorum. Yarın önemli bir maça çıkacağız. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Kendi sahamız, kendi seyircimiz önünde avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Taraftarımız önünde istediğimiz skoru alacağımızı düşünüyorum' dedi.
'BURAK YILMAZ BENİM KARDEŞİM'
Selçuk İnan, Çin'e transfer olan yakın arkadaşı Burak Yılmaz ile ilgili bir soru üzerine, 'Burak Yılmaz benim kardeşim. Kendi tercihi. İnşallah başarılı olur. Çok büyük bir oyuncu. Burak yokken de varken de şampiyon oldum. Ben profesyonel bir oyucuyum. Yaşım 30'u geçti. Sahadaki duruşumu olumsuz etkileyecek bir durum olmaz. Sevdiğimiz bir oyuncuydu' ifadelerini kullandı.
'LİGDE İSTEDİĞİMİZ YERDE DEĞİLİZ'
Ligde istedikleri yerde olmadıklarını dile getiren Selçuk İnan, 'Yarın çıkış maçı. Böyle maçlar bazen şanstır. İki kupada da iddialıyız. Yarınki maçın bizim için önemini biliyoruz. İş sadece yarınki 90 dakikaya kaldı' değerlendirmesini yaptı.
'TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR'
Zorlu Lazio mücadelesi öncesi taraftarlara seslenen Selçuk İnan, 'Biz onlarla varız. Onlara çok ihtiyacımız var. Burada çok başarı elde ettik. Onların payı çok büyük. 90 dakika boyunca desteklemelerini istiyoruz. Onların desteğiyle bambaşka bir Galatasaray seyrettirebiliriz' diye konuştu.
'ÇOCUK DEĞİLİZ'
Selçuk İnan, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında Sneijder ile yaşadıkları serbest vuruş tartışması ile ilgili soru üzerine ise şunları söyledi:
'Bu konu bugünün konusu değil. Maç içerisinde bazen bu durumlar olabiliyor. Yaşandı, bitti. Çocuk değiliz. Büyük bir camiayız ve buna göre davranmalıyız. Sneijder vurur, ben ya da bir başkası vurur, önemli değil. Bu tarz durumları unutuyoruz.'