AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, yerel seçimler öncesi yoğun mesai harcarken diğer taraftan da ziyaretlerine devam ediyor. Karaduman, Başkan yardımcıları Kenan Saroğlu ve Mücahit Erbin ile birlikte AK Parti'nin kuruluşunun ilk yıllarında Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Günaydın Ölmez'i ziyaret etti. Merkez ilçe kuruluşunda ve İl yönetim kurulunda birlikte görev yaptığı Ölmez'in, 19 Mayıs İlçesi Cerekli Mahallesi'ndeki evine giden Başkan Karaduman, gerçekleştirdiği ziyaretle vefa örneği gösterdi. Başkan Karaduman'ı karşısında gören ve uzun süre boynuna sarılan Günaydın Ölmez, hem çok büyük mutluluk yaşadı hem de duygulandı.

ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK

Başkan Hakan Karaduman ve Günaydın Ölmez, vefa ziyaretinde anılarını tazeledi. Vefa ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Başkan Karaduman, "Günaydın Ölmez abimiz ile partimizin kuruluşunda birlikte görev yaptık. Yönetim olarak, partimizde görev yapmış büyüklerimizi unutmayıp evlerine giderek ziyaret ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.

HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL

Günaydın Ölmez ise Başkan Karaduman ve Başkan yardımcıları Kenan Saroğlu ve Mücahit Erbin'e ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Hatırlanmak çok güzel. Yaşadığım mutluluğu kelimelerle tarif edemem. Başkanımız genç, çalışkan ve vizyon sahibi bir isim. Hakan Karaduman başkanlığındaki yönetimin partimizin Samsun'daki başarısını daha üst seviyelere çıkaracağına inanıyorum. Bugün belki de hayatımın en özel günlerinden birini yaşadım. Çok vefalı bir başkana sahip olduğumuz için ayrıca mutluyum' ifadelerini kullandı.