Bafra Belediyesi tarafından organize edilen 15. Geleneksel Sünnet Şöleni Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Programda ilk olarak sünnet olan çocukların ve ailelerin katılımıyla Bafra Yeni Kent Meydanı'nda toplanılıp, Bafra şehir Turu Konvoyundan sonra sünnet alanı olan Alparslan Türkeş Parkı Belediye Sosyal Tesisleri'ne geçildi.

BÜYÜK MUTLULUK

Programın açılış konuşmasını yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 'Burada 60' a yakın ailemizin çocuklarını Bafra Belediyesi olarak sünnet ettirmenin sevincini ve gururunu hep beraber yaşıyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur. Onlar da bizim birer evladımız, onlara burada unutamayacakları bir eğlenceli sünnet programı yapmak istedik. Onlar bizlerin geleceği' diye konuştu.

BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Programa katılan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise, 'Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Öncelikle bu anlamlı programı tertip eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ekibine çok teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çarşı Camisi İmam Hatibi Abdullah Arslan, Kur'an-ı Kerim tilaveti verdi, ardından ilahiler okundu. Program, Bafralı sihirbaz ve illüzyonist Erkin Sezgin'in gösterileri ile devam etti.