ŞİMDİ SIRA ONLARDA

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, cumartesi günü Erzurum'a giderek takımın kampına katılmıştı. Erzurum'da çok iyi bir ortam olduğunu söyleyen Başkan Uyanık, "İşlerimizi bir kenara bırakarak kulübümüzün yanına geldik. Tabiki işler de profesyoneller tarafından kontrolümüzde sürüyor. Burada çok güzel bir ortam var. Erzurum tam kamp yapılacak bir havaya sahip. Bir idareci olarak kendi üzerime düşenleri yapıyorum. Danışma ekibimle, futbol komitemizle birlikte transferleri yaptık, teknik ekibi kurduk ve başlarına da ağabey olarak Reşat Çağan'ı getirdik. Şimdi sıra onlarda" diye konuştu.

TRANSFER YAPILACAK MI?

Başkan Uyanık, "Tokatspor'la oynanan hazırlık maçını izledim. Takımın teknik analizini yapmak bana düşmez. Ancak takımın oturmasından, kalkmasından, disiplininden, dışarıdan görüntüsünden, uyumundan, çalışma temposundan, arzusundan ve hırsından memnunum. Hazırlık maçlarından 8-0 kazansanız da, 4-0 yenilseniz de ölçü olmayacağın bilenlerdenim. Önemli olan benim için saydığım güzellikler. Futbol komitesi ve teknik ekipler birlikte 3. kale arayışımız var. Birde olursa fırsat transferi. Tabiki kamptaki altyapıdan gelen genç kalecimiz Hasat Konya da iyi durumda. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.

İÇTENLİKLE ÇALIŞIYOR...

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, altyapıdan A Takıma yükseltilen genç kaleci Hasat Konya'nın içtenlikle çalıştığını belirterek, "Ondan daha iyisini bulursak 3. kaleci olacak alacağız. Ancak genç kardeşimiz çok içten ve iyi çalışıyor" dedi.

BÜYÜK İLGİ...

Erzurum'da bulunan Samsunlular, takıma ve özellikle de Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'a yakın ilgi gösteriyor. Her antrenmanı mutlaka Samsunlu futbol severler de takip ederken, Başkan Uyanık'la bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.