Güçlü transferlerle Samsun'da eğitimde adından söz ettirecek olan Bilnet Okulları, temel strateji olarak disiplin, yabancı dil, rehberlik ve akademik eğitim modelleri ile 21.yüzyıl becerileri ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış bir anlayış ile yeni döneme hazırlanıyor.

KALİTE VURGUSU

Samsun kampüsü kurucularından Dr. Hakan Özcan'ın katılımı ile gerçekleşen kahvaltıda, eğitim-öğretimin en önemli yapı taşının ve gelecek nesillerin tek mimarının öğretmenler olduğu vurgulandı. Özcan, Bilnet Okulları Samsun Kampüsü için gerek fiziksel yeterlilik gerekse akademik çalışmalarla eğitim kalitesini sadece Samsun'da değil, bölgeye yaymayı hedeflediklerini ve bu hedefe ulaşmak için modern donanıma ve azme sahip idari kadro ve öğretmenlerle yola çıktıklarını belirtti.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Genel Koordinatörü Yaşar Batur, sektördeki 35 yıllık tecrübesiyle öğretmenlere eğitim modellerinden bahsetti ve 2018-2019 eğitim dönemi için temennilerde bulundu. Batur, 'Güçlü, dinamik bir kadro ve tecrübelerimizle büyük başarılara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

DÜNYA VATANDAŞI YETİŞTİRECEĞİZ

Bilnet Okulları Samsun Kampus Müdürü Ünal Durmuş, konuşmasında akademik çalışmaların önemine değindi ve sadece soru değil sorun çözen, kişilik ve kimlik kaygısı olmayan, özgüveni yüksek, yorum yapabilen ve yabancı dile hakim dünya vatandaşı yetiştireceklerini söyledi.