Atakum İlçesi'nde hizmet veren Özel Ataanıt Koleji'nin kurucu temsilcisi Berrin Aydın, son zamanlarda doların Türk lirası karşısındaki artışına dikkat çekerek, Türk lirası kullanımında farkındalık oluşturmak adına 1000 dolar bozdurduğuna dair dekont getiren velilere,yüzde 10'luk indirim uygulayacaklarını söyledi.

BU BİZİM MİLLİ DAVAMIZ

Açıklamasında eğitim sektörünün Türkiye gerçekleri dışında olmadığını vurgulayan Aydın, "Bizler Türkiye'de yaşananlara karşı duyarsız değiliz. Okul yöneticileri olarak ciddi olarak neler yapabiliriz diye tartıştık. Çünkü bu bizim milli davamız, milli bir mücadele bu. Bundan dolayı yapabileceğimiz şeyleri hayata geçirmek istedik. Değerlendirmelerimizin sonucunda milli davamız için 1000 dolar bozdurup dekontunu getirenlere yüzde 10 öğrenci indirimi yapmaya karar verdik" dedi.

AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK

"Bu ülkenin çocukları hepimizin" diyen Aydın, "Yüzde 10'luk indirim çok önemli değil. Biz burada bir bilinci vurgulamak istiyoruz. Çağdaş ve değerlerine bağlı bireyler yetiştirmek tüm eğitim kurumları gibi bizim de görevimiz. Bu görevimizi sonuna kadar gerçekleştirmek istiyoruz. Amacımız bir farkındalık yaratmak ve duyarlılık göstermektir" ifadelerini kullandı.

Kampanyanın 1 Eylül 2018 tarihine kadar süreceğini belirten Aydın, "O tarihe kadar doların normal değerlere gelmesini bekliyoruz. Ülkemiz daha güzel günlerle buluşacaktır" şeklinde konuştu.

Yasir BABA