150 yayınevi ve STK'nın katılacağı kitap fuarında, panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinlikleri gibi 50 kültür etkinliği de Samsunlular ile buluşacak

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.'nin Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Samsun'da düzenlediği Karadeniz 2. Kitap Fuarı 2016, 23-28 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Samsun Kitap Fuarı'na 150 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinlikleri gibi 50 kültür etkinliği düzenlenecek.

YAZARLAR AÇIKLANDI
Kitap fuarında Emre Kongar, Canan Tan, Mustafa Armağan, Ömer Sevinçgül, Deniz Kavukçuoğlu, Sevil Atasoy, Murat Menteş, Ahmet Şimşirgil, Bahadır Yenişehirlioğlu, Aret Vartanyan, Nebil Özgentürk, Nazan Tacer, Feridun Andaç, Nedim Gürsel, Kahraman Tazeoğlu, Menderes Samancılar, Ayşe Tolga ve Murat Tavlı'nın da aralarında bulunduğu pek çok yazar okurlarıyla buluşacak.

YENİ NESİL YAZARLAR TÜYAP'TA
Çok sayıda genç okura ulaşan yeni nesil yazarlardan Koray Yersüren, Emine Can ve Merve Akıncı 25 Şubat Perşembe günü yazarlık serüvenlerini anlatmak üzere düzenlenen söyleşide okurlarıyla bir araya gelecek.

YAŞAR KEMAL ANILACAK
Geçen yıl hayatını kaybeden ünlü yazar Yaşar Kemal'in de anılacağı kitap fuarında, 26 Şubat Cuma günü 'Yaşar Kemal'in Ardından' etkinliğinde Nebil Özgentürk ve İnan Çetin, 27 Şubat Cumartesi günü 'Yaşar Kemal - Bir Ömür Edebiyat' etkinliğinde ise Feridun Andaç konuşmacı olacak.

Samsunlular fuar boyunca Cumhuriyet Meydanı ve fuar alanı arasında karşılıklı kalkacak servislerle ücretsiz gidiş geliş yapabilecekler.