Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Kılıç, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra basına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Yap-boz anlayışından uzak bir şekilde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Kılıç, altyapı konusunda hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. Şahin, 'Şehir merkezinde 6 bin m2 kaldırım,12 bin ton sıcak asfalt, dış mahallerimizde ise 250 bin m2 sathi kaplama, 2 bin 500 m3 beton yol ve 8 bin ton serme-sıkıştırma yol yaptık. Çalışmalarımız aynı tempo içerisinde sürecek. İlçe için oldukça önemsediğimiz Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali'nin ikincisini hayata geçirdik. Geri dönüşümler oldukça güzel. 6 yıl aradan sonra Kavun-Karpuz Festivalimizi de temmuz ayı içerinde yaptık. Ağustos ayı içerisinde ise sünnet şölenimizin 15.'sini gerçekleştirdik. Bütün bu etkinlikler ve çalışmalarımıza Bafra basınımız gerekli hassasiyeti göstererek, bizlere destek oldu kendilerine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Cemiyet Başkanı Ümit Ceylan ve Yönetim Kurulu üyeleri, kısa süre önce göreve başlayan Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar Şenel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Öztürk Doğutaş'ı da ziyaret ederek, başarılar diledi.