15. yılını kutlayan MetroCity AVM, 100 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerine hediye ettiği 3 adet lüs otomobilin ilkinin çekilişini ünlü manken Özge Ulusoy sunuculuğunda gerçekleştirdi. Birinci talihli yurt dışı gezisi için alışveriş yapan ve ilk defa çekilişe katılan Burcu Kurtaran oldu.
Burcu Kurtaran; 'Yurt dışı gezisi öncesinde ihtiyaçlarımı almak için annemle alışverişe gelmiştim. Annem alışveriş sonunda çekilişe katılmamı istedi. Çekilişe katıldıktan sonra annem, 'Bir dahaki gelişimizde artık arabayı da alırız' dedi. Sanırım içine doğdu' şeklinde konuştu.
Daha önce hiç araç çekilişine katılmadığını belirten Kurtaran, 'Yurt dışında çalışmak için işimden ayrılmıştım. Bir ay evrak işleri ve yeni düzenimi oluşturmak için çalışmayacaktım. Maddi anlamda bir getirim olmayacağı için biraz endişeliydim. İşten ayrıldıktan bir hafta sonra otomobil kazandığımı öğrendim' dedi.
'Otomobili satmadan önce biraz kullanacağım'
Çekilişe kayıt olduktan sonra telefon numarasını değiştiren Kurtaran, 'Çekilişe katıldığımda Beşiktaş'ta yaşıyordum. Çekiliş sonrası Kadıköy'e taşındım. Bu sebeple adresim de değişmişti. AVM, Telefon ve adresim olmamasına rağmen sosyal medya hesaplarımdan mesaj atarak bana ulaşmayı başardı' şeklinde aktardı.
Çek Cumhuriyeti'nde yazılım sektöründe çalışmak için yakın zamanda yurt dışına taşınmayı planlayan Kurtaran; 'Mercedes-Benz A 180 modeli benim hayalimdeki arabaydı. Yurt dışına gideceğim için aracı satacağım fakat satmadan önce biraz kullanmak istiyorum' dedi.
MetroCity Alışveriş Merkezi Müdürü Enver Şavkay, 'Ziyaretçilerimizi memnun etmek için çeşitli kampanya ve etkinlikler düzenliyoruz. 15. yıl kutlamalarımız çerçevesinde ziyaretçilerimize bu sefer 3 adet lüks otomobil hediye etme kararı aldık. 15. yıl çekilişimizin ilk talihlisi yurt dışında kariyer hayatına devam etmeye hazırlanan Burcu Hanım oldu, kendisini tebrik ediyoruz' dedi.