Cumhuriyet Caddesi Van AVM yanında açılışı yapılan Modacı Giyim'in açılışına Van Valisi Murat Zorluoğlu, Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, AK Parti Van milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk. İpekyolu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Fırat, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, TÜMSİAD Van Şube Başkanı Süleyman Güler, kurum amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı ile vatandaş katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, yapılan her açılışın kendilerini sevindirdiğini söyledi. Atalay, 'Yapılan her açılış bir sevinç, ilimize bir katkı, bir ticaret ve bir istihdam alanıdır. Bu yüzden böyle bir açılış olduğu zaman bizler çok memnun oluyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızın bugün ortaklarıyla güzel bir giyim mağazası olan Modacı'nın açılışındayız. Hep beraber bu güzel iş yerini açıyoruz' dedi.
Giyimin Türkiye-İran işbirliğinde açıldığına dikkat çeken Atalay, 'İran ortaklı bir iş yeri açılıyor. Bu da önemlidir. Kendilerine hayırlı işler diliyoruz. İşleri bereketli ve kazançları bol olsun. İlimize böyle güzel bir iş yeri kazandırdıkları içinde teşekkür ederiz. Ben kendileri adına da katılımcılara, katılım sağladıkları için teşekkür ederim. Van'ın önemli isimleri bugün burada, onlarda burada oldukları için mutludurlar. Ben yeniden teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun' şeklinde konuştu.
Atalay ve beraberindekiler, kurdele kesiminin ardından Modacı Giyim'in bir süre içini gezerek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler. İş yeri ortakları ile bir süre fikir alışverişinde bulunan katılımcılar, ardından buradan ayrıldı.

Van’da iş yeri açılışı