Samsun'un yükselen değeri Atakum İlçesi'nin Türk-İş semtinin hemen göbeğinde bulunan Kardeşler Bursa İskender, başta İskender kebap olmak üzere Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerini misafirlerine sunuyor.

25 YILLIK TECRÜBE

25 yıllık lokantacılık tecrübesine sahip Kardeşler Bursa İskender'in işletme sahibi Hüseyin Uluışık, 2012 yılından beri Samsunlulara hizmet verdiklerini belirtti. Kardeşler Bursa İskender, menüsünde Bursa İskender başta olmak üzere pide, kebap, ızgara ve çorba çeşitleri gibi Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarını barındırıyor.

Haftanın her günü 24 saat boyunca açık olan Kardeşler Bursa İskender'in Denizevleri Mahallesi ile Yeni Mahalle arasındaki bölgede sabah saat 04.00'e kadar paket servis hizmeti bulunuyor.

TİTİZLİKLE HAZIRLIYORUZ

Samsun'da İskender yemek isteyenlerin ilk tercih ettiği adres olduklarını söyleyen işletme sahibi Hüseyin Uluışık, "Bizim en hassas olduğumuz konu insan sağlığı. Restoranımızda soğuk meşrubatlar haricinde kesinlikle hazır gıda bulunmamaktadır. Kullandığımız eti özel olarak biz seçiyoruz. Hazır et kullanmıyoruz. Bunun haricinde yemek yapımında kullandığımız diğer malzemelerin tamamı da el yapımı doğal ürünler" dedi.

YAZ AYLARINA ÖZEL HASSASİYET

Yaz aylarında gıda zehirlenmeleri yaşanmaması adına daha dikkatli davrandıklarını vurgulayan Uluışık, "Pide ve lahmacun hamurlarımızı ihtiyaç kadar hazırlıyoruz ve mutlaka kıvamı gelene kadar bekliyoruz ve bu şekilde kullanıyoruz. Aynı şekilde gereğinden fazla beklemiş hamur da kullanmıyoruz. Buna göre ölçülü hazırlıyoruz. Etimizi de sıcaktan etkilenmemesi adına ihtiyacımız kadarını tezgaha çıkarıyoruz. Müşterimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli. Her ürünümüzü ailemiz yiyecekmiş gibi özenle hazırlıyoruz" diye konuştu.