Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde bulunan Esenköy Uzunçayır Yaylası'nda toplu sünnet şöleni gerçekleşti. Şölende, 330 çocuk sünnet oldu. Şölene katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

HALKIN İÇİNDEN BİRİYİZ

Programda konuşma yapan Milletvekili Yılmaz, makamların gelip geçici olduğunu ve halk için hizmet etmenin her zaman kalıcı olduğunu ifade ederek, 'Hizmet etmek içimize işledi. Makamlar gelip geçici. Biz halkın içinden biriyiz. Halkımıza hizmet etmenin heyecanını her zaman içimizde yaşıyoruz. Hep insanlarımıza, vatanımıza, şehrimize nasıl faydalı oluruz arayışında olduk. Verilen her görevde bu hisle çalıştık. Faydalı işlerin peşinden koştuk. Faydalı olmadığımız, faydalı işler yapmadığımız her an büyük ızdırap yaşıyoruz. Çocuklarımızın sünnet, okul, askerlik, nikah, iş gibi hayatlarında önemli günler vardır. Şu an önemli günlerin birinin heyecanını yaşıyoruz' şeklinde konuştu.

Şölen, çocuklara çeşitli hediyelerin verilmesi, plaket takdimi ve eğlenceyle tamamlandı. Festivale ayrıca Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.