Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, sezonun başlamasına az bir zaman kala taraftarların kombine bilete daha fazla ilgi göstermelerini istedi.

Liselere yönelik bir projelerininde olduğunu belirten Zeren, "Okulların açılmasıyla beraber tribüne daha fazla taraftar çekebilmek için gençlerimize yönelik çalışmalarımız var. Bu sezon tribünlerimiz inşallah daha bir renkli olacak" dedi.

2 BİN ÖĞRENCİ PLANLIYORUZ
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, sezonun başlamasına az bir zaman kala taraftarların kombine bilete daha fazla ilgi göstermelerini istedi.

Her sezon olduğu gibi bu sezonda kombine satışının büyük önem taşıdığını belirten Coşkun Zeren, 'Taraftarımızdan kombine bilet alınmasına daha fazla ilgi göstermesini bekliyoruz. Gerek maddi olarak gerekse tribünde desteklerine ihtiyacımız var. Daha fazla taraftarı tribüne çekmek için liseler ile ilgilide projelerimiz var. Bu projeyi hayata geçirmek için okulların açılmasını bekliyoruz. Bütün liselerdeki öğrenci liderleri, sınıf başkanları ev beden eğitimi öğretmenleri ile görüşerek en az 2 bin öğrencimizin tribüne gelmesini planlıyoruz" dedi.

GENÇLERE GÜVEN TAM
Altyapıdan kazanılan gençlerin durumu hakkında konuşan Coşkun Zeren, "İkinci etap Kızılcahamam kampından itibaren bizimle devam eden 7 arkadaşımızla büyük ihtimalle profesyonel sözleşme imzalayacağız. Eksik ve hataları var ama bunlar olacak. Samsunspor formasını o yaşta giyip hemen top oynamak kolay değil. Ama gençlerimiz çok şanslı. Hocamız onlara güveniyor ve forma veriyor. Gençlerimizin sahadaki performansı bizi sevindiriyor. Kısa vadede kendilerinden çok şey bekliyoruz. Kendilerine güveniyoruz. Bu takımda 4-5 tane altyapıdan gencin direk oynamasını neredeyse şampiyonluğa değişirim diyebilirim. Bu takım bu sezon olmazsa gelecek sezon nasıl olsa Süper Lig'e çıkacak. Samsunlu gençle çıkarsa bu bizim gururumuzu okşar"diye konuştu.

Salim YILDIZ