Kurban Bayramı sonrası açılacak olan Altıntaş Moda Tekstil fabrikasını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında fabrika sahiplerinden Derviş Sayhan'dan bilgiler alan Belediye Başkanı Ferit Karabulut, '300 kişiye ekmek kapısı olacak bu tesis ilçe ekonomimiz için son derece önemli bir yatırım olacak' dedi.
Başkan Ferit Karabulut, ''Hamdolsun belediyemiz bünyesinde bulunan Altınmer şirketimize yaptırdığımız tekstil fabrikasını Kurban Bayramı sonrası açıyoruz. İlçemize böylesine dev bir yatırımı kazandırmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yatırımın maliyeti 7 milyon TL. Sağlanacak olan 300 kişilik istihdam ile ilçemizde işsizlik sorunu büyük ölçüde ortadan kalkacak. Ama biz yeni iş imkanları sağlamak için durmaksızın çalışmalara devam edeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun'' ifadelerini kullandı.
İşletme sahibi Derviş Sayhan, '300 kişi , İlçemiz için, bölgemiz için ciddi bir istihdam hedefidir. İnşallah daha da iyi günlere ve daha da istihdamın yoğun olduğu zamanlara, mekanlara ulaşacağız' diye konuştu.(YD-EFE)