DESTEK MESAJI

Samsun Süper Amatör Lig'de şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Havza Belediyespor'da camia dün bir araya geldi. Başkan Aziz Pekşen ve yönetim kurulu tarafından ilçedeki bir düğün salonunda kaynaşma ve dayanışma programı düzenlendi. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, sporun insanları bir çatı altında birleştiren nadir olaylardan biri olduğuna işaret ederek, "Havza Belediyespor bu yönü ile ilçemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan bir oluşum. İnşallah takımımızı el birliği ile 3. Lig'e çıkaracağız. Ben her zaman maddi ve manevi olarak sizlerin yanınızdayım" diye konuştu.

KULÜBÜMÜZ MARKA

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, belediye olarak kulübün her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, "Havza Belediyespor artık marka haline geldi. Bu değerimize sahip çıkmamız lazım. Bunu da sizlerin desteğiyle yapacağız. Bu yıl BAL'da mücadele edecek ekibimiz ilçemize önemli hizmetlerde bulunmakta. Herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Havza Belediyespor'un kazanması demek, Havza'nın kazanması demektir" dedi. Programa, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

SAMSUN'U TEMSİL EDİYORUZ

Havza Belediyespor'un 10 ilin temsilcileri ile mücadele edeceğini belirten Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, "Havza Belediyespor, sadece Havza'yı değil, Samsun'u temsil eden bir takım. Bunları Havzalı hemşehrilerimiz sayesinde başardık. Hedefimiz 3. Lig. Bunun yanında da gençlerimizi spora teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Bizimle olan ve desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.