Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkan seçildiği kongreyi değerlendiren Başkan Genç, "AK Parti kongresi her zaman şölen havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremiz şölen havasında tamamlanmıştır. Hedefimiz, kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Yeni Türkiye hedefidir. Yeni Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşe devam ediyoruz" dedi.

YERELDE KATKI SAĞLIYORUZ

Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Başkan Genç, "Türkiye, 6. olağan kongrede yeniden genel başkan seçilen sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde azim ve kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Bizler de yerelde Türkiye'nin ve şehrimizin hedeflerine ulaşması için elimizden ne geliyorsa bundan sonra da katkıda bulunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" diye konuştu.

SALDIRILAR BOŞA ÇIKACAK

Türkiye'ye yönelik yapılan ekonomik saldırıya da değinen Başkan Genç, "Ülkemize ekonomik bir saldırı olmasına rağmen 6. Olağan Büyük Kongremiz Türkiye'nin dimdik ayakta durduğunun, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğinin bir mesajıdır. Ülkemizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile bundan önce boşa çıkmıştır, bundan sonra da çıkacaktır. Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.