AK Parti'de 6. Olağan Kongre cumartesi günü gerçekleştirilirken, Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yeniden MKYK'ya seçildi. AK Parti Samsun milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Karaaslan ve MKYK'ya seçilen diğer üyeler için sosyal medya üzerinden kutlama mesajı yayımladı.

İŞTE O MESAJLAR

Demircan, "AK Parti 6. Olağan Büyük Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel Başkanımızı, MKYK, MYK ve kurullara seçilen arkadaşları tebrik ediyor, Allah'tan başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi. Kırcalı ise, "AK Parti 6. Olağan Büyük Kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini canı gönülden diliyor, MKYK listesinde yer alan arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi. Diğer milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Fuat Köktaş ise AK Parti ve Karaaslan'ın twitlerini paylaşarak, başarı dileklerini iletti.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Karaaslan ise heyecanını şu ifadelerle paylaştı: "Kongremizde 8. kez MKYK ve yeniden MYK'da görevlendirilmem vesilesi ile dualarını, güzel dileklerini, gönülden desteklerini ileten yol arkadaşlarıma, teşkilatlarımıza, dostlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Şahsımı yeniden MKYK ve MYK üyesi olarak görevlendiren Sn. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden teşekkür ediyorum. Şimdi, tazelenen heyecanımız ve hiç bitmeyen inancımızla hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etme vaktidir."


Barış BUDANOĞLU