Vatandaşlarla bayramlaşarak talep ve önerilerini dinleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bayramı Atakumlu hemşehrileriyle birlikte geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Taşçı, 'Ailem gibi gördüğüm Atakumlu vatandaşlarımla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Kurban Bayramı'nı, hemşehrilerimizle vakit geçirebilmek için önemli bir fırsat olarak görüyor ve bayram boyunca gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle büyüklerimizin ellerini öpüyor, halkımızla kucaklaşıyoruz. Bu anlamda bayramı en güzel şekliyle yaşayabilmek adına milletçe kucaklaşıp, paylaştıkça daha da güzelleşen bir kurban bayramı geçiriyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah' diye konuştu.
Atakumlu vatandaşların kendisine gösterdiği ilgi ve güler yüzünden güç aldığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, şunları söyledi:

'Gerek esnafımız, gerekse Atakum sakini vatandaşlarımızın gösterdiği yakın ilgi ve alaka için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Atakum Belediyesi olarak gücümüzü Atakumlu vatandaşlarımızdan alıyor, bu güç ve enerji ile mesai kavramı gözetmeksizin gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın talep ve önerilerini birinci ağızdan dinliyorum. Karadeniz'in parlayan yıldızı olan, sürekli gelişen ve değişen Atakum'un, Türkiye'nin sayılı marka kentleri arasındaki yerini sağlamlaştırmak ve daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayalimizdeki Atakum için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.'