Terme Muratlı Mahallesi'nden bir grup genç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un sosyal medya hesaplarına yazarak, mahalleleri için bank talebinde bulundu. Gençleri belediyeye davet ederek, samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Kul, belediye olarak çocuk ve gençlere yönelik yapılan çalışmalar ve hizmetlerini anlattı.

GENÇLER EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ

Kul, gençlerin, Türkiye'nin en büyük zenginliği ve geleceğin emanetçisi olduğunu söyleyerek, 'Gençlerimiz, en önemli değerimizdir. Bu bilinçle göreve geldiğimiz günden bu yana gençlerimize önemli yatırımlar yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır. Biz gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onları bilgiyle, manevi değerlerimizle ne kadar iyi donatırsak geleceğimiz o kadar sağlam olur" dedi.

İSTEYEN HERKES ARAYABİLİR

Başkan Kul, yaklaşık 10 yıldır kullandığı cep telefonunun Termeliler tarafından bilindiğini söyleyerek, vatandaşın her türlü şikayet ve önerilerine açık olduğunu söyledi. Kul, 0532 308 51 72 numaralı cep telefonundan isteyen herkesin kendisini arayabileceğini söyledi. Kul, 'Benim 10 yıldır kullandığım tek telefon numaram var, 24 saat açık, değiştirme gereği bile duymadım. Telefonlarımın haricinde Terme'de günde en az 200 vatandaş ile görüşüyorum. Bana ulaşamayan vatandaşımız yok. Toplantı ya da özel bir görüşmede isem sonradan dönerim. Biz eleştiriye son derece açığız çünkü eleştiriler bizim doğru yolu bulmamızı ve ayaklarımızın yere sağlam basmasını sağlar' şeklinde konuştu.

BAŞKAN KUL'A TEŞEKKÜR

Başkan Kul, Muratlı Mahallesi gençlerinin mahalleleri için istediği taleplerin yerine getirirken, gençler ziyarette yaptıkları konuşmada, 'Talebimize kısa sürede yanıt veren ve hemen ertesi gün bizleri belediyede ağırlayan Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür ediyoruz' ifadelerini kullandı.