AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, iktisadi kalkınma vurgusu yaparak, bahane üretmeden çok çalışılması gerektiğini söyledi. Meclis'in tatilde olması nedeniyle çalışmalarına seçim bölgesinde devam eden Milletvekili Yılmaz, Samsun'daki ofisinde konuklarını ağırlamayı sürdürüyor. Ziyaretlerde açıklamalar da bulunan Yılmaz, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini, tüm kentlerin üretime iktisadi kalkınmaya odaklanması gerektiğini ifade etti.

İÇ ÇEKME ZAMANLARI BİTTİ

Kirli hesapların üreterek, güçlenerek, çok çalışarak, dik durarak, el ele vererek bozulacağına dikkat çeken Yılmaz, "Türkiye 2023'e hazırlanıyor. Samsun'da bu sürecin büyük bir parçası. Çok işimiz var. Artık durma, dinlenme, iç çekme zamanları bitti. Çok çalışmalıyız özellikle kentimizde iktisadi kalkınmaya odaklanmalıyız. Hiçbir bahane üretmeden ne yapabilirizi birlikte konuşmalıyız. Halkıyla siyasetçisiyle, bürokratıyla, iş adamıyla herkes el ele vermeli. Üretmekten, ihracattan, kalkınmaktan, her alanda milli üretime geçmekten başka şansımız yok. Hedeflerimizi yerine getirmek geleceğimizi garanti altına almak zorundayız" diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR DEĞERİMİZ

Samsunspor Başkan Vekili Tahsin Kosif ve Genel Sekreter Mustafa Mercan'ı ağırlayan Yılmaz, Samsunspor'un kentin önemli bir markası olduğunu kaydetti. Samsunspor'un her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Yılmaz, "Takımımızın yeniden eski günlerine dönmesi hepimizin temennisi. Bu yönde atılan adımlar ve yeni sezon hazırlıklarını yakından takip ediyoruz. Başarının yeniden yakalanacağına inancımız tam" şekilde konuştu.

Milletvekili Yılmaz'ı, İlkadım ve Büyükşehir Meclis Üyemiz Yavuz Yılmaz, Samsunlu esnaf ve işadamları Hasan Ali Çebi, Cengiz Güngör ile Mehmet Vuraloğlu da ziyaret etti.