Göreve geldiği günden itibaren sağlıklı yönetimin ancak fikir alışverişi ile olabileceğine vurgu yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçenin beklentilerine cevap verebilmek, geleceğe dair önemli adımlar atabilmek yönünde ortak akla verdiği önemin gereği olarak farklı kurum ve esnaf oluşumları ve kişilerle istişarelerine devam ediyor. Daha önce ilçede görev yapmış belediye başkanları başta olmak üzere, muhtarlar ve çok sayıda kurum, dernek ve meslek temsilcileri ile bir araya gelerek, ilçenin sorun ve beklentileri hakkında toplantılar yapan Başkan Kılıç, söz konusu toplantılarına Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ve kadın kuaförleriyle sürdürdü.

SORUNLAR KONUŞULDU

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın İmdat Akay ve belediye birim amirleri katıldı. Toplantıda ilçede hizmet veren kadın kuaförlerinin sorunları, eleştirileri ve beklentileri konuşuldu.

BEN DEĞİL, BİZ

Başkan Kılıç, 'Bafra'da, 'daha iyi neler yapabiliriz' sorusuna cevap bulabilmek için ilçede yaşayan tüm kesimlerin fikirlerine ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Görmediğimizi gören, duymadığımızı duyanlarla birlikte ele ele vererek, doğruyu ve güzeli yakalayacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz günden itibaren hayata geçirdiğimiz ortak akıl toplantılarımızda bugün de Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası mensubu kadın kuaförlerimizle bir araya geldik' dedi.

Başkan Kılıç, ortak akıl toplantılarını ilçede görev yapan erkek kuaförleri ile bir araya gelerek sürdürecek.