Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kul, Malefane'yi Terme'ye davet ederken, Büyükelçi Malefane de Başkan Kul'u Güney Afrika'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

KUL'A TEŞEKKÜR

Kul'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane, Türkiye'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Büyükelçi Malefane, Türkiye ve Güney Afrika arasındaki işbirliklerini güçlendirmeyi istediklerini anlattı.

İLİŞKİLERİMİZ GELİŞİYOR

Başkan Kul, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pule İsaac Malefane'ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Kul, 'Güney Afrika Cumhuriyeti ile hem siyasi hem de ekonomik yönden ikili ilişkilerimiz her geçen gün gelişiyor. Bu da sizin gibi sağlam köprüler oluşturan değerli elçilerimiz sayesinde oluyor. Sizlere Terme ve Samsunumuzu tanıtmak ve orada bir süre sizleri ağırlamak isteriz' diye konuştu.

Başkan Kul ve Büyükelçi ziyaretin anısına karşılıklı hediyeler verdi.