TÖREN DÜZENLENDİ

Her zaman Samsunspor'un yanında olan Haber Medya Grubu, 2018-2019 sezonunda Kırmızı- Beyazlı kulübün lig maçlarının Haberaks TV ve 103.5 Haber Radyo'dan yayınlanması konusunda anlaşma sağladı. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak katıldı. Törende, Samsunspor yönetim kurulu üyeleriyle, Haber Medya Grubu birim müdürleri de hazır bulundu.

ŞENOCAK'TAN TEBRİK

İmza öncesi konuşan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Öncelikle Samsunspor'un bu zor döneminde, bu ağır göreve talip olan Başkan İsmail Uyanık'ı, yönetimini ve teknik kadrosunu tebrik ediyorum. Ayrıca maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Yıldırım Holding Ceo'su ve İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'a da teşekkür ediyorum. 2018-2019 sezonunda Samsunspor'un maçlarının yayınlanması konusunda anlaşmak için buradayız" dedi.

SAMSUNSPOR'UN YANINDAYIZ

Şenocak, "Bu anlaşma ile beraber Samsunspor taraftarı ve Samsunluların maçları en kaliteli şekilde izlemeleri için teknik kadromuzu ve teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, altyapı çalışmalarını yapıp, en profesyonel şekilde bütün müsabakaları canlı olarak yayınlayacağız. Borsan Grup ve Haber Medya olarak Başkan İsmail Uyanık'ın her zaman yanında olacağız. Destekçisi olacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsunspor'u her konuda destekleyeceğiz" dedi.

İLK MAÇ AMED

Ahmet Şenocak, sözlerini şöyle tamamladı: "İnanıyorumki, Samsunspor en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Başkan İsmail Uyanık'ın daha önce Samsunspor'a ve Türk futboluna yaptığı katkılar ortadadır. Samsunspor'u da en kısa zamanda hak ettiği yere yeniden taşıyacaktır. İmzaladığımız bu sözleşme Samsunspor'a, Samsun'a ve tüm Samsunspor sevdalılarına hayırlı olsun. Pazar günkü Amed Sportif Faaliyetler maçıyla birlikte tüm müsabakalar canlı olarak ekranlara gelecek."

HABER MEDYA MARKA

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ise, "Samsunspor bu yıl ulusal yayın olmayan bir ligde mücadele edecek. Fakat Samsun'un en büyük değeri Samsunspor ile şehrin medya alanındaki en büyük değeri Haber Medya Grubu, güzel bir yayın dönemi geçirip, güzel bir ürün ortaya çıkaracaktır. Samsun'un iki büyük markası bu birliktelikle ulusal kanallardan teknoloji olarak elimizden geldiğince altta kalmadan fazlasını yapmaya çalışarak, neler yapabileceğimizi gösterecektir" dedi.

UYANIK'TAN TEŞEKKÜR

Başkan Uyanık, "Ben de Ahmet Şenocak'a ve yönetim kuruluna ilgili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Haber Medya Grubu'na Samsunspor'un marka imajının, gurbetteki ve Türkiye'deki tüm Samsunlulara duyurulacağı için teşekkür ediyorum. Anlaşmanın ne iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından taraflar Samsunspor'un 2018-2019 sezonu maçlarının yayınlanması konusunda hazırlanan protokole imzalarını attı.

Salim YILDIZ