AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Yakakent İlçesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Daha sonra Alaçam İlçesi'ni ziyaret eden Yılmaz, ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ile birlikte ilçede yürütülen projeleri yerinde inceledi, istişarelerde bulundu. Programlarında açıklamalar yapan Yılmaz, AK Parti teşkilatlarının büyük bir heyecan ve çalışma azmiyle fedakarlık örneği sergileyerek hedef, misyon, dava, hizmet, gelecek yolunda var güçleriyle faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti.

AŞKLA BU YOLA ÇIKTIK

Her şeyin başının sevgi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Sevgi, birliktelik, el ele verme ve çok çalışma her şeyin kilit noktası. Bizler 2002 yılında büyük bir sevgi ve aşkla bu yola çıktık. Bu sevgi 81 milyonu birbirine kenetledi, güçlendirdi. Türkiye sevgi çemberinde ortaya çıkan hizmet, kalkınma ve büyük bir başarı hikayesini tarih sayfalarına yazdırdı. AK Parti'nin tüm kadroları birbirine ve halkına önce sevgiyle bağlı. Birbirimize sevgiyle baktığımız sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yok' dedi.

BAŞARI SÜRECEK

Yerel seçim sürecinin başladığına da vurgu yapan Yılmaz, 'AK Parti'nin merkezi yönetimdeki başarısı yerel yönetimde de kendini gösterdi. Belediyeler bir kentin yansıyan yüzü. Halkımız belediyelerimizin hizmetlerinden memnun ama Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, genel merkezimizin çizdiği yol haritası doğrultusunda sıkı bir çalışma içerisine girdik, bu yönde eksiksiz çalışacağız. Hepimize büyük görevler düşüyor. Yeniden tüm illerimizi, ilçelerimizi ak belediyecilikle kucaklaştırmak için var gücümüzle çalışacağız' diye konuştu.