Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç önderliğinde hummalı bir çalışma temposu içinde bulunan Bafra Belediyesi ekipleri, ilçenin çoğu kez önemsiz görünen ve göz ardı edilen beklentilerine anında ve hızlı çözüm bulması ile takdir topluyor.

GARAJLARA KAPALI PERON

Bafra'nın dış mahallerinde yaşamını sürdüren vatandaşların, ilçeden gidişlerinde kullandıkları minibüs garajlarında kış aylarında yağmur kardan, yaz aylarında ise sıcaklardan koruna bilmesi için Doğanca, Şervan, Yeşilyazı, Sarıkaya, Şeyhören, Altınova Minibüs Garajına kapalı garaj peronu ve oturma bankları yapıldı. Temel amaçlarının ilçe sakinlerinin rahatı, huzuru ve mutluluğunu temin edecek çalışmalar yapmak olduğunu belirten Kılıç, 'Bizim hizmet anlayışımızda önemsiz görünerek göz ardı edilen hiçbir şey yok. Vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermeye devam edeceğiz' dedi.

İSTİŞARELERE DEVAM

Başkan Kılıç, göreve geldiği andan itibaren ağırlık verdiği bilgilendirme ve istişare ziyaretlerine de devam ediyor. Kılıç, bu kapsamda Bafra Alaçamlılar Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, başkan yardımcıları İsmail Kurt ve Şaban Hüryaşar, Dernek Başkanı Salih Helvacı, Mahalle Muhtarı Salih Soylu ve dernek yönetimi ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Kılıç bir diğer ziyaret programında ise Yeşilyazı Mahallesi'nin konuğu oldu. Bu ziyarette de Semiz, Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Mahalle Muhtarı Osman Naci Karagöl hazır bulundu.