'Başarıya Giden Yol 'Zorlu'dur' anlayışı ile yola çıkan Özel İlkadım Zorlu Koleji, yeni eğitim-öğretim dönemine start verdi. 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine eğitimle harmanlanan etkinliklerin yer aldığı yaz okulu ile muhteşem bir başlangıç yapan Özel Zorlu Koleji, yeni dönemde de adından söz ettirmeye hazır.

MAKSİMUM BAŞARI HEDEFLİYORUZ

Yeni eğitim-öğretim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Zorlu Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Ayşegül Sultan Dikici, '20 yıllık eğitim ve öğretim tecrübemi, bu yıl Zorlu Eğitim Kurumları ile birleştirdim. Uzun bir çalışmanın ardından Zorlu Eğitim Kurumları adına tecrübeli ve başarılı bir kadro oluşturduk. 'Butik Okul Modeli" içerisinde, tüm öğrenci ve velilerimizle birebir ilgilenerek, akademik ve sosyal başarıyı maksimum düzeye taşımayı hedefliyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlara vesile olmasını ve bol başarı getirmesini diliyorum' dedi.

ORYANTASYON SÜRECİ TAMAMLANDI

Zorlu Eğitim Kurumları Müdürü Cansade Balıkçı ve Eğitim Koordinatörü Onurhan Balıkçı ise, "30 Temmuz itibariyle 8. sınıflarla başladığımız eğitim-öğretim sürecine, 6 Ağustos itibari ile 5,6, ve 7. sınıflarımızı da dahil ederek devam ettik. Hem akademik hem de sosyal etkinliklerle dolu bir yaz okulu dönemi geçiriyoruz. Öğrencilerimizin oryantasyon dönemini en verimli şekilde tamamlayarak, yeni eğitim-öğretim dönemine en donanımlı şekilde hazırlandık' şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Mutlu ve başarılı bir eğitim yılı dileyen kurum psikologları Ece Zorlu ve Sinem Gül, 'Çocuklarımızın okula uyum ve oryantasyon süreci, çoklu zeka kuramı, sınav stratejileri, motivasyon çalışmaları, etkili ders çalışma teknikleri, planlı ders çalışma, zaman yönetimi, kaygı ve stres yönetimi çalışmalarında, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi olarak daima yanlarındayız. Öğrencilerimizin mutluluk ve başarısına dair tüm sorular, bizlerin desteğiyle cevabını bulacaktır' ifadelerini kullandı.

EĞİTİME DEĞER KATIYORUZ

Yeni eğitim-öğretim döneminin heyecanı içerisinde olduklarını söyleyen Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu ise, erken kayıt avantajlarının devam ettiğini vurguladı. Zorlu, 'Yıllardır Samsun'daki eğitime yön veren bir kurum olarak, önümüzdeki eğitim- öğretim dönemine de en donanımlı şekilde hazırlandık ve yaz okulumuz ile döneme muhteşem bir başlangıç yaptık. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının adeta bir nüansı olan yaz okulumuz süresince, öğrencilerimizin ve velilerimizin mutluluk veren geri dönüşleri ile karşılaştık. Butik Okul Modelimiz ile bireysel eğitim fırsatı sunduğumuz, akademik derslerin yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetler, çift yabancı dil eğitimi ile birlikte STEM müfredatı destekli robotik ve kodlama eğitiminin de yer aldığı kurumumuzda, milli ve manevi değerlerine bağlı dünya insanı yetiştirmek için azami çaba sarf ediyoruz. Yıllardır olduğu gibi yeni eğitim-öğretim döneminde de geleceğe yön veren bireyler yetiştirmeye hazırız' diye konuştu.

Özel İlkadım Zorlu Ortaokulu

Derecik Mah. Drama Sk. No:8 İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 444 26 26- 0362 431 431 1

GSM: 542 548 26 55

Özel İlkadım Zorlu Anaokulu

Adalet Mah. 100. Yıl Bulvarı No:218/B İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 431 431 1

GSM: 542 548 26 55